Link til revyens hjemmeside klik her

Billetter a 275 Kr.

Inkl. Lækker buffet, natmad og efterfølgende dans

 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skibet revyen 2010

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skibet revyen 2009 afholdes den 13. og 14. marts 2009 i Skibet-hallen

Mit Bier und Lederhosen

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2008

Det lykkedes for skibet revyen at komme i finalen til DM i revy, med nummeret Brok i den. Der var utrolig hård konkurrence om pladserne, vi var meget spændte på om vi kom videre, men efter at være holdt på pinebænken i lang tid kom forløsningen fra dommerne. Der var rigtig god respons fra publikum på vores numre.

Det var en rigtig stor oplevelse at stå foran 2000 mennesker og fremføre numrene. Vi var alle enige om, at det ikke er sidste gang vi forsøger os med DM i revy. Vi havde lånt et sommerhus i Juelsminde, så vi kunne være sammen og det var bestemt ikke nogen dårlig ide for hold da op, hvor vi havde det sjovt.

Brok i den med Preben, Lilian, Claudine og Kim. To i en med Tina og Maybritt.

Holdet og Peter ved grillen.

Sminkning af Claudine og Lilian

Mere info her DM i Revy


Skibet revyen 2009 afholdes den 13. og 14. marts 2009 i Skibet-hallen
Der hører en lækker buffet med til revyen.
Billetter kostede 200 kr. inkl. buffet, musik og dans.
Biletter kan købes hos kiosken i Østengård eller Lokal Brugsen i Jennum

 

Pressemeddelelse Fantastisk Vegas-stemning i Skibet 2008

Fredag den 14 og lørdag den 15 marts var helt i Las Vegas-stemning ved Skibet revyens 21. sæson. i Skibethallen varstort set fyldt både fredag og lørdag til et forrygende revy-show med masser af fest, glimmer og farver, og masser af grin.

Revyholdet overgik helt sig selv i det total-setup som hallen var omdannet til. Der var blinkendeVegas skilte ved indgangen, snurrende spillemaskiner og festklædte revystjerner til at tage imod gæsterne. Efter en lækker middag fik publikum et flot show med mange afvekslende numre, som alle blev leveret dygtigt og elegant. 4 venner fra Vejle Amatørscene var mødt frem, for at se hvad Skibet havde at byde på, og de morede sig kosteligt, og var tilpas duperet over det flotte show.

Selvfølgelig er et Vegas-show uden Elvis ikke helt rigtigt, så han var der naturligvis også, i det Preben Meldgård havde iført sig det kendte Elvis-look. Der var naturligvis også et par særdeles hotte Bunny-girls. Der var i alt 25 afvekslende numre, plus et forrygende Elvis potpourri som ekstranummer. Joakim og Marie fik et par ord med på vejen i sangen Åh Marie, hvor omkvædet lød på: hold Jokkefra fest sprut og piger…, der var også den forrygende sketch om den stakkels mand, som kom på sygehuset og skulle tilses af en indisk læge, en russisk narkoselæge og en tysk sygeplejerske – ikke sært at han helst ville liste af igen. Der var en forrygende golfsketch, et indblik i et par siamesisketvillingsøstre, som sang om det at være to-i-en, forrygende morsomt på melodien on the road again. Der var igen besøg af nydanskeren Muhammed, som skulle bygge comforthus, altså miljørigtigt –godt isoleret, og som man gjorde i hans hjemland med kamellort. Debutanten Claudine Mørk, som kommer fra New York, gjorde det fantastisk flot som cowboy-pige, der hellere ville danse cancan, på forunderlig vis kommer der et par bornholmere ind over, ingen ved rigtigt hvorfor, men det lykkedes dem at få hele salen til at gynge med på Bornholm, Bornholm, Bornholm… og så var deren helt speciel ko med, som københavnerdrengen kunne fortælle noget rigtig interessant om, foruden alle de andre numre.

Skibet revyen har nået et niveau, som på mange måder nærmer sig Vejle-Cabareten, selv om setupet er ret forskelligt, og måden revyen bliver til på er også noget anderledes.

Holdet består af Claus Skov, Preben Meldgård, Jakob Nielsen, Peter Ravn, Kim Lykke Jensen, Maybritt Dyring, Lene Nielsen, Lilian Jensen, Tina Søgård, Claudine Mørk, og Kirsten Mikkelsen, som er den der koordinerer og samler trådene. De fleste af numrene har holdet selv skrevet, kostumerne havde Kirsten Mikkelsen syet, og alt regi og udstyr sørger holdet også selv for. Musikken var lagt i Signe Jensens sikre hænder, og hun havde Torben Svendsen med på bas. Der var en fantastisk lyd i hallen, og den sørgede Mogens Pedersen, Nordic for.

 
 
Skibets egen revy

Skibet revyen er en årlig tilbagevendende begivenhed, som er blevet en rigtig god og kærkommen tradition i Skibet. Revyen startede i 1988 som en fornyelse og anderledes træner/lederfest i Skibet Idrætsforening. Det viste sig at der var stor opbakning til arrangementet, så den blev gentaget året efter, ,og året efter igen. `En forestilling blev til to og sådan er det fortsat - den 14. og 15. marts er der 21. gang revyen spilles i Skibet. Denne gang er den flyttet til Skibet Hallen.

Revyholdet består af 12-14 dygtige amatører, der har mange talenter. De skal nemlig ud over at synge og spille sketchs, stille scene op, lave kostumer, dække bord, rydde op m.v. også selv skrive alle teksterne.

Holdet er derfor gået i gang med at samle ideer sammen til næste revy. Processen foregår i en kreativ atmosfære der mest består i at fortælle hinanden vittigheder, både sjove, platte, dårlige og gode, og en masse grinen.

Nogle af deltagerne har være med i alle årene, andre er kommet og gået, og selv om nogen efterhånden har rundet et par skarpe hjørner, ja så er energien større end nogensinde. hvad næste revy kommer til at handle om, tjah- det er foreløbig en hemmelighed - også for holdet selv, men foreløbig har de bevæget sig over noget med, nogle bornholmere og en araber dukker også op, og så er der mange rigtig gode sange og sjove sketches.

Revyholdet 2008 består af:
Kirsten Mikkelsen, Maybritt Dyring, Kim Lykke Jensen, Lilian Jensen, Tina Søgaard, Lene Nielsen, Claus Skov, Preben Meldgård, Peter Ravn, Jakob Nielsen, Signy Jensen (kapelmester) ??????? (Lydmand)